Naprakész Gyógyszerész Kisokos

 

Tisztelt Gyógyszerész Partnerünk!

Gyógyszerészekkel történő beszélgetések, szakmai fórumok alkalmával többször felmerült annak az igénye, hogy hasznos szolgáltatás lenne mindazon szakmai híreknek, jogszabályi változásoknak, vállalkozásukat érintő praktikus ötleteknek és tanácsoknak a közzététele, mely a napi munkájukat segítik, a szükséges és kötelező jogszabály figyelési tevékenységüket részben helyettesítik.

Társaságunkat megkereste Dr. Balogh Zsolt ügyvéd aki felajánlotta, hogy érdeklődés és kellő számú megrendelés esetén kész folyamatos hírekkel, tanácsokkal, naprakész információkkal ellátni Önöket.

Célunk az, hogy a gyógyszerészekre, gyógyszertárakra vonatkozó jogszabályi és szakmai előírásokat, ismereteket rövid, közérthető formában folyamatosan jutassuk el a (szak)gyógyszerészeknek, gyógyszertár-vezetőknek, illetve gyógyszertár-tulajdonosoknak. További cél az interaktivitás, a gyógyszerész is tehet fel saját kérdést, melyet a Jogász válaszol című rovatban részletesen megválaszolunk.

A tájékoztatás forrása elsődlegesen a folyamatosan megjelenő törvények, rendeletek, azok magyarázatai, illetve az ügyvéd úr szakmai tudása, gyakorlati tapasztalatai, kiegészülve szakgyógyszerészi forrásokkal.

A HC Pointer Kft. vállalja, hogy ehhez teret biztosít és partnereinek folyamatosan eljuttatja a híreket, újdonságokat és azokat a tanácsokat, „szájról-szájra” örökített szakmai szabályokat, melyek megoldások lehetnek a gyógyszerészek egymás közti beszélgetéseikben, illetve a szakmai berkekben feltett kérdéseikre, ezekre praktikusan használható válaszokat ad.

 

Google+

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább